Érzéseim...

Miről szól a blogom? Rólam. :) Amit érzek, gondolok, ami foglalkoztat és ami megfog... Röviden ennyi. Többit majd lásd később. :))

Contact

Msn: hamialinda@hotmail.com
E-mail: lindablog@vipmail.hu

Címkék

álom (5) barátság (40) család (27) dalszöveg (12) gondolat (58) idézet (83) lindás (141) magány (6) nótár mary (6) paulo coelho (5) shakira (5) spanyol (5) szeretet (46) szomorú (41) vers (30) vidám (12) videó (6) Címkefelhő

Az a pont

2008.03.25. 21:51 - HamiaLinda SPANYOL ZENE

Címkék: gondolat lindás

Igazából már nem tudom felidézni azt a pontot, amikor valóság átfordult és minden  amiben mélyen hittem gyerekes álomképpé változott. Ha görcsösen akarnám, talán találnék egy estét, egy helyszínt vagy egy mondatot, amire ráfoghatnám, hogy ez az, ami ilyenné tett. Talán neked ez kell, az a pont. Az se baj, ha egy kiszínezett történet, de érteni akarod. Azt várod, hogy minden részletre magyarázatot adjak, mert szerinted minden okkal történik. Pedig néha nincsenek észérvek, néha ösztönösen cselekszem, néha nem a szív irányít vagy az ész. Hanem valami sokkal mélyebb, és ha ez a hang szól, akkor én megyek. Akkor megteszem azt is, amitől kettétörik a szív vagy elborul az agy. Megyek és megteszem, nem azért mert helyes vagy, mert jó, hanem, mert így kell lennie.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamialinda.blog.hu/api/trackback/id/tr87396653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huszár Anita 2008.07.03. 20:15:08

Annyira igaz,és valós ez a gondolat. Úgy érzem mintha nekem is szólna... Everything happens for reasons!/ Minden okkal történik/ Én ebben (is) hiszek!!!! :):)


süti beállítások módosítása