Érzéseim...

Miről szól a blogom? Rólam. :) Amit érzek, gondolok, ami foglalkoztat és ami megfog... Röviden ennyi. Többit majd lásd később. :))

Contact

Msn: hamialinda@hotmail.com
E-mail: lindablog@vipmail.hu

Címkék

álom (5) barátság (40) család (27) dalszöveg (12) gondolat (58) idézet (83) lindás (141) magány (6) nótár mary (6) paulo coelho (5) shakira (5) spanyol (5) szeretet (46) szomorú (41) vers (30) vidám (12) videó (6) Címkefelhő

Boldog Születésnapot Drága Macim! :)

2008.04.04. 21:59 - HamiaLinda SPANYOL ZENE

Címkék: lindás

Már nem emlékszem arra a pillanatra, mikor először a karodba vettél, nem tudom felidézni azt az éjszakát, amit először töltöttem nálatok, és nem rémlik az a nap sem, mikor először kóstoltam meg húslevesed. Nem emlékszem az első "szeretlek"-re, puszira, ölelésre, esti mesére, reggeli ébresztésre. Nem emlékszem arra sem, milyen volt  az első piaci bevásárlás, kertészkedés, tyúketetés, az első közös karácsony, születésnap. Bárhogy igyekszem és szeretném, nem tudom felidézni ezeket. De talán már nem is olyan fontos ez. Hisz minden alkalommal, mikor meglátsz, úgy ragyog az arcod, mint legelőször. Hisz minden pusziban és ölelésben benne van a legelső varázsa, minden közös percben ott van ezernyi másik emléke. És minden együtt töltött estén megjelenik valami felejthetetlen csoda. Ezt a csodát látom, mikor szombatonként végignézek a körbeült asztalon, hallom, mikor nevetésektől lesz zajos a konyha és érzem, mikor a szemedbe nézek és bár tudod, én azért mégis kimondom: Nagyon szeretlek Téged!

A bejegyzés trackback címe:

https://hamialinda.blog.hu/api/trackback/id/tr21411724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stine (törölt) 2008.04.14. 16:16:20

loptam pár bejegyzésed. de te jobban letudod most írni, amit én érzek!
neharagudj.

HamiaLinda · http://hamialinda.wordpress.com 2008.04.14. 19:14:18

Szia Reja!:)

Semmi gond. De azért tudasd kérlek, ha valahová felrakod őket. Köszi!:)

Stine (törölt) 2008.04.14. 19:46:35

pulcsi.blogol.hu
nincs még kint link,mert majd egy összesített link lesz.


süti beállítások módosítása