Érzéseim...

Miről szól a blogom? Rólam. :) Amit érzek, gondolok, ami foglalkoztat és ami megfog... Röviden ennyi. Többit majd lásd később. :))

Contact

Msn: hamialinda@hotmail.com
E-mail: lindablog@vipmail.hu

Címkék

álom (5) barátság (40) család (27) dalszöveg (12) gondolat (58) idézet (83) lindás (141) magány (6) nótár mary (6) paulo coelho (5) shakira (5) spanyol (5) szeretet (46) szomorú (41) vers (30) vidám (12) videó (6) Címkefelhő

Kavics és a virág

2007.05.17. 09:00 - HamiaLinda SPANYOL ZENE

Címkék: gondolat szomorú lindás

Egyszer régen valahol egy távoli réten éldegélt egy undok kavics és egy jóságos virág. A kavics a közeli tóról álmodott, meg akarta fürdetni magát benne. A kis virág legnagyobb örömét a kirándulók csodáló tekintete és mosolya jelentette. Egy meleg nyári napon egy férfi tévedt a rétre. Meglátta a virágot és olyan szépnek találta, hogy azonnal leszakította, kioltva ezzel az életét. A virágocska könnyezett, utolsó pillanataiban már bánta, amiért nem hallgatott a kavicsra és nem növesztett tüskéket. Az undok kavics látta a virágocska fájdalmát. Magában kuncogott. Nem értette, hogy lehetett ilyen naív az aprócska növény. A férfi továbblépett, hirtelen azonban megbotlott a parányi kavicsban. Mérgében felkapta és jó messzire hajította, egészen a közelben lévő tóig. A haláltusáját vívó virágocska még látta, ahogy csobban a víz felszíne. Elmosolyodott. Örült, hogy barátja álma teljesült, majd örökre elaludt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamialinda.blog.hu/api/trackback/id/tr9077111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsu2 2007.05.18. 16:14:11

Ez tök szép és jó........Csak az életben senki nem ilyen "virégszál"....;) sajnos!:(

Móni · http://keszegecske.b13.hu/ 2007.05.21. 18:00:39

Aranyos kis történet!


süti beállítások módosítása