Érzéseim...

Miről szól a blogom? Rólam. :) Amit érzek, gondolok, ami foglalkoztat és ami megfog... Röviden ennyi. Többit majd lásd később. :))

Contact

Msn: hamialinda@hotmail.com
E-mail: lindablog@vipmail.hu

Címkék

álom (5) barátság (40) család (27) dalszöveg (12) gondolat (58) idézet (83) lindás (141) magány (6) nótár mary (6) paulo coelho (5) shakira (5) spanyol (5) szeretet (46) szomorú (41) vers (30) vidám (12) videó (6) Címkefelhő

Ma, ma, ma :)

2007.03.05. 07:27 - HamiaLinda SPANYOL ZENE

Címkék: koncert lindás shakira

MA KONCERT!!!

Nagyon várom már. Anyum szerint őrültség kimenni már órákkal előtte, de mivel elég törpe meg "vak" is vagyok, ezért nem ártana, ha minél közelebb jutnék a színpadhoz!  Holnap minden bizonnyal azonban hasogatni fog rendesen a lábam. De valamit valamiért! Ma jó napom lesz! Nagyon!!!




U.i: Valakinek, aki talán azt se tudja, hogy létezik ez a blog. Tudom úgyse látod, úgyse olvasod, úgyse érted, de azért hiányzol!

A bejegyzés trackback címe:

https://hamialinda.blog.hu/api/trackback/id/tr1243010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ritussss 2007.03.05. 19:12:26

Már hónapok óta várod. :) Rem tényleg jól érzed magad. Épp előbb mondták a tévéve, hogy megjött Shakira meg hogy utána egyszerre megy is el. Úh már el nem marad. Ahogy láttam jegyed is van :)
NEm tartozik a kedvenceim közé, merthát én csak a magyart szeretem, de h Shakiráról mindig te fogsz eszembe jutni az zihher :)
Tombolj és menj fel a színpadra :P


süti beállítások módosítása