Érzéseim...

Miről szól a blogom? Rólam. :) Amit érzek, gondolok, ami foglalkoztat és ami megfog... Röviden ennyi. Többit majd lásd később. :))

Contact

Msn: hamialinda@hotmail.com
E-mail: lindablog@vipmail.hu

Címkék

álom (5) barátság (40) család (27) dalszöveg (12) gondolat (58) idézet (83) lindás (141) magány (6) nótár mary (6) paulo coelho (5) shakira (5) spanyol (5) szeretet (46) szomorú (41) vers (30) vidám (12) videó (6) Címkefelhő

A nap

2007.05.01. 20:03 - HamiaLinda SPANYOL ZENE

Címkék: gondolat szeretet lindás

Reggel megérintett. Pedig sokszor észre se veszem, hogy létezik, hogy szükségem van rá, hogy megvilágít és felmelegít. Olyan természetesnek tűnik, talán mert szinte mindennap látom. Szeretem a napot. Néha persze ő is fájdalmat okoz, apró sugaraival megégeti a bőröm. Előfordul, hogy napokig nem látom. Van, hogy eltakarják a felhők, néha én rejtőzöm el előle. Hiányozni is szokott, ilyenkor várom a reggelt, hogy lágy kezecskéivel végigsimítson az arcomon.
Néha vágyom rá, hogy láthassam az igazi arcát, mikor olyan hatalmas, mikor ragyog. De hiába próbáltam megpillantani, a szemeim nem bírták. Tudom, lehetetlen, hogy teljes pompájában megcsodáljam tekintetét. Szerintem tudja ő is. Talán ezért ébreszt minden reggel olyan finoman, és ezért varázsolja csodaszéppé az eget, mikor nyugovóra tér.
Talán a vágyam sose teljesül, mégis mindennap kapok tőle két gyönyörű ajándékot, amit nem is kértem. A napfelkeltét és a napnyugtát.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hamialinda.blog.hu/api/trackback/id/tr5665910

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cialis pills canada 2017.09.21. 18:44:23

Húszezer veszélyes bicikli nagy márkáktól - Kerékagy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Móni · http://keszegecske.b13.hu/ 2007.05.01. 20:10:02

Szebben nem is lehetett volna ezt leírni! :)


süti beállítások módosítása