Érzéseim...

Miről szól a blogom? Rólam. :) Amit érzek, gondolok, ami foglalkoztat és ami megfog... Röviden ennyi. Többit majd lásd később. :))

Contact

Msn: hamialinda@hotmail.com
E-mail: lindablog@vipmail.hu

Címkék

álom (5) barátság (40) család (27) dalszöveg (12) gondolat (58) idézet (83) lindás (141) magány (6) nótár mary (6) paulo coelho (5) shakira (5) spanyol (5) szeretet (46) szomorú (41) vers (30) vidám (12) videó (6) Címkefelhő

A.-nak és a többieknek

2007.08.25. 09:46 - HamiaLinda SPANYOL ZENE

Címkék: lindás

mikor a nagyapád 5 éves gyerek szintjén van,
mikor nem mersz kimenni egyedül este az utcára,
mikor egy vetélkedő kiakaszt,
mikor egy telefonhívás luxus,
mikor saját magad döntöd romba, amit építettél,
mikor nem hallgat meg,
mikor nem ért meg,
mikor már elveszett a közös hang,
mikor a várakozás kikészít,
mikor nem kapsz választ,
mikor félsz,
és mikor menekülnél mindenki elől...
Ezt érzem most. ÉS... elegem van, hogy nem álmodhatok és mindenki mindent jobban tud az életemben, mint én... Egyszer hagyjatok pofára esni. Nem kell az aggódás, se figyelmeztetés, se kioktatás. Csak bízzatok bennem. Aztán lehet könnyes szemmel jövök haza. De akkor nem akarom hallani, hogy megmondtam. Csak öleljetek át, mert akkor már úgyis mindent tudni fogok.
De én arra gondolok, hogy nevetni fogok, hogy új világot látok, új emberek, új kihívás, tiszta lap. Ez is benne van a pakliban, nem???

A bejegyzés trackback címe:

https://hamialinda.blog.hu/api/trackback/id/tr90148521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása