Érzéseim...

Miről szól a blogom? Rólam. :) Amit érzek, gondolok, ami foglalkoztat és ami megfog... Röviden ennyi. Többit majd lásd később. :))

Contact

Msn: hamialinda@hotmail.com
E-mail: lindablog@vipmail.hu

Címkék

álom (5) barátság (40) család (27) dalszöveg (12) gondolat (58) idézet (83) lindás (141) magány (6) nótár mary (6) paulo coelho (5) shakira (5) spanyol (5) szeretet (46) szomorú (41) vers (30) vidám (12) videó (6) Címkefelhő

Január 2.

2007.01.02. 11:21 - HamiaLinda SPANYOL ZENE

Címkék: lindás vidám

Nem tudom miért kell minden bejegyzésnek címet adni, mikor néha annyira nem megy.
Mától már tanulnom kell sajnos, mert nemsokára vizsga és jó lenne minél jobb jegyet szerezni.Átlag, ösztöndíj, koli meg ilyen sulis dolgok miatt.
Amúgy olyan érdekes, mert ilyenkor sose unatkozom, sőt a tanulás helyett is remek elfoglaltságokat tudok találni. Úgyhogy szerintem a blogot is fel fogom dobni végre, mert ilyenkor van kedvem foglalkozni vele. Ma reggel be is raktam néhány linket oldalra, azokat a blogokat rendszeresen olvasom, persze van még több is, úgyhogy majd bővül. De ezek az alapok.
Jó kedvem van, de mégis kicsit furán érzem magam. Voltatok már úgy, hogy örültetek más boldogságának, de valahol legbelül mégis fájt? Én most így vagyok és kicsit bűntudatom van emiatt az érzés miatt.
Nah egyelőre most befejeztem. Majd később még úgyis írok a semmiről, valamiről vagy bármiről! Húúú de ismerős ez, vajon honnan? 

A bejegyzés trackback címe:

https://hamialinda.blog.hu/api/trackback/id/tr6825431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása