Érzéseim...

Miről szól a blogom? Rólam. :) Amit érzek, gondolok, ami foglalkoztat és ami megfog... Röviden ennyi. Többit majd lásd később. :))

Contact

Msn: hamialinda@hotmail.com
E-mail: lindablog@vipmail.hu

Címkék

álom (5) barátság (40) család (27) dalszöveg (12) gondolat (58) idézet (83) lindás (141) magány (6) nótár mary (6) paulo coelho (5) shakira (5) spanyol (5) szeretet (46) szomorú (41) vers (30) vidám (12) videó (6) Címkefelhő

Ilyen vagyok

2007.07.05. 22:20 - HamiaLinda SPANYOL ZENE

Címkék: lindás

Nem tudok arról írni, amiről kéne. Nem tudok arról írni, amit érzek. Nem tudom leírni, hogy VÉGE. Igen, valami változott. Bennem.
Nem mondom, hogy minden full happy Nem mondom, hogy nem lehetne jobb. De elégedett vagyok, őszintén örülök, nevetek, jól érzem magam a bőrömben. Jó újra felfedezni azokat a dolgokat, amiknek értékét már elfelejtettem. Élvezem, hogy cselekedhetek, hogy alakíthatom sorsomat. Örülök, hogy van fent valaki, aki vigyázz rám. Biztonságot ad, hogy tudok hinni benne, hogy minden rendbe jön, hogy a völgy után megint a magasba juthatok.
Most már értelmet kaptak a régi fájdalmak. Már értem, fontos volt a pofonokkal is szembesülni, hogy megtanuljam a leckét. Már nem várok magyarázatot, már nem akarom megváltoztatni a múltat. Már nem fogok könyörögni senkinek, sem megalázkodni, sem ráerőltetni magam másokra.
Ideje élvezni az életet! Figyelni azokra, akiknek fontos vagyok. Több időt tölteni azokkal, akik szeretnek. És újra hinni és bízni az emberkben. Igen, ezt még tanulnom kell. De tudom megint menni fog. Hinni és bízni.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamialinda.blog.hu/api/trackback/id/tr23112536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mebarak · http://mebarak.freeblog.hu 2007.07.05. 22:45:28

Maradjon ez mindig így;)


süti beállítások módosítása