Érzéseim...

Miről szól a blogom? Rólam. :) Amit érzek, gondolok, ami foglalkoztat és ami megfog... Röviden ennyi. Többit majd lásd később. :))

Contact

Msn: hamialinda@hotmail.com
E-mail: lindablog@vipmail.hu

Címkék

álom (5) barátság (40) család (27) dalszöveg (12) gondolat (58) idézet (83) lindás (141) magány (6) nótár mary (6) paulo coelho (5) shakira (5) spanyol (5) szeretet (46) szomorú (41) vers (30) vidám (12) videó (6) Címkefelhő

Azúloscurocasínegro

2007.07.31. 22:43 - HamiaLinda SPANYOL ZENE

Címkék: filmes

Bevallom, ha rajtam múlik valószínű eszembe se jut megnézni ezt a filmet, mert valahogy nem keltette fel a figyelmemet. Meg az, hogy művészfilm, hát eléggé el tud idegeníteni ez a szó, mert sikerült belefutnom néhány érdekes alkotásba.
Ez a film viszont... más!
Igazából, ha meg kéne mondanom mi nyűgözött le benne, egyszerűen csak azt mondanám, hogy a szereplők olyanok, mint bárki más a földön. Nem tökéletesek és nem bűnrosszak. Szeretnek, hibáznak, zsarolnak, megbocsátanak, elfogadnak, eltaszítanak, elengednek, megölelnek, kihasználnak, áldozatot hoznak, álmaikért harcolnak, bátrak és gyengék egyszerre. Olyanok, mint bármelyikünk. A kis angyal és a kis ördög harcol egymással és hol ez győz, hol az.
A cselekmény szála sem olyan egyszerű, hogy már az első 5 perc után meg tudná mondani az ember, hogy mi lesz a vége. Igazából nincs is igazi vége. Egy életszakaszt látunk, egy folyamatot, ami tart tovább csak a film nem pörög már.
Nincs az az igazi happy end sem, de mégis szerintem tanulságosabb, mint több tucat amerikai sablon sztori.
Semmit nem vártam ettől a filmtől, illetve mégis azt, hogy másfél óráig kikapcsoljon. De szerencsére ennél többet kaptam.


Jorge, Te meg én olyanok vagyunk, mint a halak. Két átlagos hal. A baj az, hogy nem vagyunk elégedettek az akvárium élettel. Pedig az akváriumok jók, haver. Nagyon jók.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamialinda.blog.hu/api/trackback/id/tr5129591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Poqi · http://www.poqita.blogol.hu/ 2007.08.02. 10:51:27

örülök, hogy tetszett! :)) én csak jó filmeket mondok :D


süti beállítások módosítása