Érzéseim...

Miről szól a blogom? Rólam. :) Amit érzek, gondolok, ami foglalkoztat és ami megfog... Röviden ennyi. Többit majd lásd később. :))

Contact

Msn: hamialinda@hotmail.com
E-mail: lindablog@vipmail.hu

Címkék

álom (5) barátság (40) család (27) dalszöveg (12) gondolat (58) idézet (83) lindás (141) magány (6) nótár mary (6) paulo coelho (5) shakira (5) spanyol (5) szeretet (46) szomorú (41) vers (30) vidám (12) videó (6) Címkefelhő

Kérdések?

2007.07.18. 23:56 - HamiaLinda SPANYOL ZENE

Címkék: lindás

Meg lehet-e szokni az örömöt, a boldogságot, a mosolyt, a barátságot, a szerelmet, a szeretet? És mikor válik megszokássá egy mozdulat, egy mondat, egy kapcsolat? Miért biztosabb a régi, a már bevált, mint az új? Miért félünk a bizonytalantól, miért nem merünk kockáztatni?
És vajon megszokhatjuk-e a fájdalmat? Lefekhetünk-e egyszer úgy este, hogy már nem érezzük sebzett lelkünk? Bele lehet-e törödni valaki hiányába vagy szívünk egy része mindig utána vágyódik majd?
Elmúlhat-e az elmúlhatatlan? Mert a szeretet nem múlhat el. Még a legnagyobb viharban is emlékszik a napra. Igen, ez élteti, ez a remény, mert még ha villámcsap belé és porig égeti, ő  akkor is hisz benne, hogy a nap újra felragyog.
És a remény tényleg ott van mindenhol... egy mosolyban, egy mozdulatban, egy szóban. Talán csak azért, mert látni akarjuk. Mert hinni akarunk, mert többet akarunk, mert emberek vagyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamialinda.blog.hu/api/trackback/id/tr85120809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ritusss 2007.07.23. 23:17:44

Te olyan jól meg tudod fogalmazni a kérdéseket.. de talán legtöbbször nem kell keresni rá választ..


süti beállítások módosítása