Érzéseim...

Miről szól a blogom? Rólam. :) Amit érzek, gondolok, ami foglalkoztat és ami megfog... Röviden ennyi. Többit majd lásd később. :))

Contact

Msn: hamialinda@hotmail.com
E-mail: lindablog@vipmail.hu

Címkék

álom (5) barátság (40) család (27) dalszöveg (12) gondolat (58) idézet (83) lindás (141) magány (6) nótár mary (6) paulo coelho (5) shakira (5) spanyol (5) szeretet (46) szomorú (41) vers (30) vidám (12) videó (6) Címkefelhő

Egyedül

2007.01.11. 18:45 - HamiaLinda SPANYOL ZENE

Címkék: magány lindás

Nem szeretek egyedül lenni. Nem tudok kihez szólni, nincs senki, aki néha figyel rám.

Legalább egy macska lenne itt vagy valamilyen állat, mert az azért mégis megnyugtatt engem. Meg igényli a törődést, hogy adjak neki enni, inni, simogassam néha. Szóval legalább éreztetné velem, hogy fontos valakinek, hogy itt legyek.

Azért a telefon, e-mail, sms, msn nem ugyanaz. Bárcsak kedd lenne már és mehetnék haza.

Azon gondolkoztam, hogy vannak olyan pillanatok, amikor minden adott ahhoz, hogy valami csodás történjen. Aztán mégse történik semmi. Talán, mert nem vesszük észre, hogy ez AZ A PILLANAT. Várunk, töprengünk, tesszük szokásos dolgunkat. És elmúlik. Mert csak pillanat volt. Lehet később rájövünk, hogy akkor kellett volna lépni, változtatni, valamit másképp cselekedni. De lehet sose tudjuk meg, hogy elmulaszottuk a lehetőséget. Talán ez a jobb, mert akkor nem fáj, nincs bűntudata az embernek. Élhetünk tovább ugyanúgy.

Ami meg kiakaszt, az az időjárás. Ezt tettük a Földdel, hát gratula érte. Hónak szevasz, még szerencse, hogy én tudom mi az. Gyerekem már valószínű nem fogja tudni. De majd mehetünk telelni Izlandra vagy Skandináviába, hogy szerencsétlen lásson havat. Szánkót meg száműzhetjük a múzeumba, hogy valamikor ilyen is volt. Mikulás ruházatán meg változtatni kéne, mert pár év múlva hülyén fog mutatni, hogy annyira be van öltözve. Nah de nézzük a jó(?) oldalát. Aki sivatagot akar látni elég lesz Olaszországba menni, ha szerencsénk van, néhány jó üzleti érzékkel megáldott ember majd hozat tevét és talán egy mini piramist is kapunk. Nem kell téli kabát, csizma, kesztyű, sál, szóval még spórolhatunk is. Hát nem nagyszerű?

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hamialinda.blog.hu/api/trackback/id/tr7127868

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: rxgclan.de 2018.08.24. 00:00:39

Élesben: Nikon SB-800 teszt - Fiatal riporter

Trackback: niconot pret 2017.11.26. 20:52:47

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erzsebet Paizs 2016.03.20. 23:39:29

TOKELETESEN EGYETERTEK VELED,AZ,EN GYEREKKOROMBA MEG VOLT IGAZI TEL.GYONYORU VOLTES HETEKIG MINUSZ TIZENFOK.EN IMADTAM AMIKOR ZUZMORASAK VOLTAK AFAK.AKKOR MEG KISSEBB TAVOLSAGOKAT AZ EMBEREK NAGYRESZE GYALOG TETTE MEG.Na szoval es tettel oda akarok kijukadni <hogy manapsag anyira elkenyelmesedett az emberiseg ,hogy nembir gyalogolni (tisztelet a kivetel) ,es rengeteg uzemanyagot elhasznalunk_lehetne hasznalni szerintem tobbet a tomegkozlekedest>mert ugye az anyag nemvesz el csak atalakul.


süti beállítások módosítása